Συνεντευξεις

Ρεβεγιόν με στυλ, άνεση και χρώμα! (ηχητικό)

Η Τριπολίτισσα σχεδιάστρια μόδας μας δίνει συμβουλές για στυλάτο και άνετο ντύσιμο στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Οι γιορτές είναι εδώ! Τα καταστήματα ρούχων κάνουν τις στυλιστικές τους προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Τι επιτάσσει, λοιπόν, η μόδα; Τι "ζητά" το προσωπικό μας στυλ; Τι επιτρέπει ο οικονομικός μας προϋπολογισμός; Τι "προστάζει" ο χώρος, όπου θα διασκεδάσουμε;

Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα έδωσε η Τριπολίτισσα σχεδιάστρια μόδας, Νεφέλη Κλαπή, μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Μέσα από τη σειρά ρούχων GiKeiClothing, η Νεφέλη Κλαπή και η συνεργάτιδά της δίνουν τις δικές τους συμβουλές για ντύσιμο με πιο προσωπικό στυλ και αυθεντικότητα!

"Υπάρχουν αρκετοί ενδυματολογικοί συνδυασμοί για το βράδυ του ρεβεγιόν. Εμείς θα επιλέξουμε τα ρούχα, που θα δώσουν μία πιο λαμπερή νότα στην εμφάνισή μας, αλλά θα μπορούμε κιόλας να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά!" μας λέει η Νεφέλη Κλαπή.

Τι πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες με τα γυαλιστερά υφάσματα, το ύψος των τακουνιών, τα έντονα κοσμήματα, το χτένισμα και τις τάσεις της μόδας;

Οι άντρες μπορούν να φορέσουν γυαλιστερά υφάσματα, prints και χρώματα;

Τελικά, ποιος φτιάχνει τη μόδα; Είναι ασυμβίβαστες έννοιες η μόδα και το προσωπικό στυλ ή όχι;

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.