Συνεντευξεις

Αδέσποτα: Σοβαρές καταγγελίες από τον Πρόεδρο του Φιλοζωικού (ηχητ.)

Ο arcadia 938 και η εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" φιλοξένησε την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 τον κ. Γιώργο Ζαφειράκη, Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης.

Αφορμή για την συνέντευξη του κ. Ζαφειράκη η απορριπτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, 4 Μαρτίου 2020, για το "Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου για την περισυλλογή και φροντίδα των αδέσποτων ζώων".

Ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου απέδωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε λόγους "μικροπολιτικής", υποστηρίζοντας πως κάποιοι δεν θέλουν να πετύχει η νέα Δημοτική Αρχή, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα "έργα και τις ημέρες" της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο κ. Ζαφειράκης, η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου προσπάθησε ν' αναγκάσει το Σύλλογο- μέσω της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας- ν' αφήσει ελεύθερα στην πόλη όσα ζώα φρόντιζε ο τελευταίος!

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού απάντησε στις αιτιάσεις μελών της δημοτικής αντιπολίτευσης περί "μη νομιμότητας" του συμφώνου συνεργασίας, παραθέτοντας επιχειρήματα για την σκοπιμότητα μιας τέτοιου είδους σύμβασης μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

 

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.