Συνεντευξεις

Κωστόγιαννης στον 93.8: "Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας εξαντλήσει" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Κατερίνας Κανέλλη "Ραντεβού Στις 12" μίλησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης, για το μέλλον των κινητοποιήσεων των δικηγόρων.

  

Σύμφωνος και με την τοποθέτηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κωστόγιαννης, συνηγορώντας στο ότι "τώρα που έχουμε περάσει τόσο καιρό έξω από τις δικαστικές αίθουσες, δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μας."

 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης τόνισε: "Από τις 04/01 έχουμε ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις μας κι ακόμα δεν υπάρχει νομοσχέδιο από την κυβέρνηση. Είμαστε στα όριά μας και έχουμε ματώσει, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η κυβέρνηση προσπαθεί, να μας εξαντλήσει."

 

Ο κ. Κωστόγιαννης αναφέρθηκε στις επιπλοκές, που προκαλούνται από την καθυστέρηση εκκρεμών υποθέσεων και από την κούραση, που υφίστανται και οι πολίτες και οι δικηγόροι, τονίζοντας, πως το δικηγορικό σώμα είναι στο πλευρό των πολιτών. Δεν παρέλειψε, να αναφερθεί και στην απογοήτευση, που κυριαρχεί στους πολίτες και στο νομικό σώμα, από τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης και τις επιβολές της Τρόικας.

 

Ακούστε, όσα είπε ο Δημήτρης Κωστόγιαννης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.