Συνεντευξεις

Σαρτζετάκης στον 93.8: "Ο δήμαρχος ψεύδεται συνεχώς!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Κατερίνας Κανέλλη "Ραντεβού Στις 12" μίλησε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων Βαλτεσινίκου, Μανώλης Σαρτζετάκης.

 

 

Για τα αναδρομικά τέλη ύδρευσης, που καλούνται να πληρώσουν οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου και τις νομικές διαδικασίες στις οποίες έχουν προβεί, μίλησε ο κ. Σαρτζετάκης, αναφέροντας: "Έχουμε κάνει προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά του Δημοτικού Συμβουλίου για τα τέλη ύδρευσης του 2016. Η προσφυγή μας όμως απορρίφθηκε, καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του Δήμου."

 

Ο κ. Σαρτζετάκης επισήμανε, πως κάποιες άλλες δημοτικές κοινότητες δεν πληρώνουν τίποτα παραπάνω πέρα από το πάγιο, ακυρώνοντας έτσι την έννοια της ισονομίας, ενώ πρόσθεσε πως ο ελεγκτής νομιμότητας δεν έχει ορισθεί και τα καθήκοντά του τα εκτελεί εδώ και έξι χρόνια ο Γ.Γ. αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου Δ.Ελλάδος και Ιονίου.

 

 

"Βάσει του δικαιώματος που δίνει ο νόμος Καλλικράτη οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου θα προχωρήσουν σε άσκηση έφεσης κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και η υπόθεση θα πάρει πλέον νομικά το δρόμο της", δήλωσε ο κ.Σαρτζετάκης, ενώ στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εις βάρος των κατοίκων ο Δήμαρχος ανέφερε: "Ο Δήμαρχος Γορτυνίας ψεύδεται συνεχώς".

 

Ακούστε, όσα είπε ο Μανώλης Σαρτζετάκης.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.