Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Πώς φροντίζουμε πρόσωπο και νύχια (ηχητικό)

Για την περιποίηση προσώπου, νυχιών και δέρματος παρά τον κατ'οίκον περιορισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε στον Ἁρκαδία 938"η Νίκη Παπαγεωργίου.

"Το πιο σημαντικό, αναμφισβήτητα, είναι η υγεία μας! Πρέπει όμως να φροντίζουμε τόσο την εμφάνισή μας όσο και τη διάθεσή μας! Μπορεί να είμαστε κλεισμένες και κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, μπορεί οι υπηρεσίες αισθητικής να μην παρέχονται αυτή την περίοδο με τον κορωνοϊό, όμως υπάρχουν απλές και οικονομικές λύσεις με προϊόντα, που βρίσκονται στα ντουλάπια μας! Έχουμε "μαγικά"υλικά στα σπίτια μας! Καιρός να τα ανακαλύψουμε!" τονίζει μιλώντας στον ''Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα'' η Νίκη Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Celebrities Beauty & Tan Salon.

Πόσο απλό είναι να φτιάξουμε στο σπίτι μας μία μάσκα προσώπου ή/και χεριών; Ποιες είναι οι συνταγές; Τι κάνουμε για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα; Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε την τριχοφυΐα στο πρόσωπο ή άλλα σημεία του σώματός μας; Πώς φροντίζουμε το μανικιούρ μας και τα τεχνητά νύχια ή το ημιμόνιμο; Κάνουμε ιδία χρήση των όποιων βοηθημάτων τυχόν έχουμε αγοράσει από σούπερ μάρκετ ή πολυκατάστημα; Προχωράμε σε κατ' οίκον επισκέψεις για τη φροντίδα των νυχιών μας; Γιατί πρέπει πριν και πάνω απ' όλα να επικοινωνήσουμε με την τεχνικό, η οποία έχει κάνει την τοποθέτηση τους;

Ακούστε  όλα, όσα μας είπε η κα. Παπαγεωργίου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.