Συνεντευξεις

"Να κάνουμε κάτι ευχάριστο για τον εαυτό μας!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η Φύλλια Μπακοπούλου, για να μιλήσει για τη συμμετοχή του γυμναστηρίου της "TOP GYM" στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού!

 

Την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και την Κύπρο.

 

Το γυμναστήριο "Top Gym" συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση με 2 συμμετοχές με group και solo στην κατηγορία ερασιτεχνών 15-17 χρονών.

 

Το group αποτελούν: 

- Μαρία Σιαμπάνου

- Σοφία Παπαϊωάννου

- Αντωνία Σμυρνιώτη

- Πέννυ Σκαρλή

 

Στο solo η Αντωνία Σμυρνιώτη.

 

Η Φύλλια Μπακοπούλου μας μίλησε για τα ευεργετικά αποτελέσματα της γυμναστικής και του χορού στη ζωή μας, ξεκινώντας από την ψυχολογία μας και φτάνοντας στο προφανές, που δεν είναι άλλο από το σώμα! Ποιους συνδυασμούς μπορούμε, να κάνουμε, για να πετύχουμε την ισορροπία, που επιθυμούμε στη ζωή μας; Πώς επιδρά η καλή φυσική κατάσταση στην καθημερινότητά μας; Γι' αυτά και για άλλα μας μίλησε η Φύλλια!

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.