Συνεντευξεις

"Ανυπομονούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναργειακό" (HXHTIKO)

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας και ο Γιώργος Αρώνης φιλοξενήθηκαν στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Μπάλα και άλλα" με τον Γιώργο Θεοδωράκη. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσαν.

 

 

Αναλυτικά:

 

Λεωνίδας Καστριτσέας:

"Αυτός είναι ο πέμπτος χρόνος που βρίσκομαι στην Τρίπολη. Αρχικά ήμουν στον Πύργο στον Πανηλειακό και στα 15 μου ήρθα στις ακαδημίες του Αστέρα. Δύο χρονιές ήμουν στην Κ17, άλλες δύο στην Κ20 και φέτος στον Παναρκαδικό".

 

Για τις ακαδημίες του Αστέρα;

"Στις ακαδημίες του Αστέρα γίνεται μία πολύ καλή δουλεία σε επαγγελματικά πρότυπα. Συνεχώς οι άνθρωποι βελτιώνονται, τα παιδιά βελτιώνονται υπάρχει μία προσπάθεια και θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα αρχίσουν να φαίνονται και περισσότερα παιδιά στην πρώτη ομάδα". 

 

Για τον φετινό Παναρκαδικό;

"Είναι μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια που γίνεται από όλα τα παιδία. Όλοι δουλεύουμε με ζήλο και μεράκι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Γι’ αυτό έχουν έρθει τα θετικά αποτελέσματα, η καλή πορεία και γενικότερα όλο αυτό το ωραίο πράγμα που συμβαίνει φέτος στον Παναρκαδικό".

 

Τι σου έχει κάνει εντύπωση από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής;

"Είναι ένα πιο σκληρό πρωτάθλημα. Χρειάζεται περισσότερη δύναμη, περισσότερη συγκέντρωση από ότι στη Κ20, είναι πιο απαιτητικό. Φυσικά είναι και το κίνητρο της βαθμολογίας που σε επηρεάζει. Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με την Κ20 που δεν υπάρχει το άγχος της βαθμολογίας. Είναι περισσότερο προσωπικά τα κίνητρα. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίζεις για μία ομάδα, για τους φιλάθλους της και γενικότερα για περισσότερα πράγματα".

 

Σε έχει βοηθήσει σαν ποδοσφαιριστή, το διάστημα που αγωνίζεσαι στον Παναρκαδικό;

"Φυσικά, στις εμπειρίες μου και γενικότερα. Είναι διαφορετικοί ρυθμοί όπως είπα και πριν. Περισσότερες εμπειρίες, πιο έμπειροι αντίπαλοι. Γενικότερα κερδίζουμε από τα πάντα".

 

Φοβήθηκες όταν κλήθηκες να αγωνιστείς για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής;

"Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Θεώρησα μία μεγάλη ευκαιρία αυτό που γίνεται, γενικότερα στον Παναρκαδικό. Ένιωθα έτοιμος και γι αυτό δεν είχα άγχος ή φόβο στα παιχνίδια".

 

Το καλύτερο φετινό σου παιχνίδι;

"Θεωρώ ότι ήταν στο Άργος, στο (1-1) κόντρα στον Παναργειακό".

 

Πως αισθάνθηκες όταν ήρθες στον Παναρκαδικό και βρήκες τον Αρώνη;

"Ο Γιώργος είναι αδερφός. Περνάμε πολλές ώρες παρέα. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός στην ομάδας μας. Όλα τα παιδιά προσπαθούν συνεχώς υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα οικογενειακό".

 

Η άποψη σου για το προπονητικό δίδυμο της ομάδας;

"Με τον Θανάση Παπαζαφειρόπουλο έχουμε συνυπάρξει και στις ακαδημίες του Αστέρα, μας ήταν αρκετά γνώριμος. Είναι ένα πολύ καλό τιμ θα έλεγα και οι δύο μας βοηθάνε πάρα πολύ έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε και να ξέρουμε το τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο".

 

Για την παρουσία του κόσμου;

"Μου αρέσει πάρα πολύ που παίζουμε μπροστά σε κοινό. Είναι αρκετά μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο κόσμος μας στηρίζει και έχει ακολουθήσει και τις εκτός έδρας αποστολές της ομάδας. Ειδικά στην Σπάρτη είχε έρθει πολύς κόσμος και μας έχει μείνει μία πικρία που δεν καταφέραμε να τον ευχαριστήσουμε παίρνοντας τη νίκη".

 

Φέτος σήκωσες το κύπελλο Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό είναι ο πρώτος σου τίτλος;

"Ναι, είναι ο πρώτος μου τίτλος".

 

Πως βλέπεις το μέλλον σου;

"Το αύριο επικεντρώνεται τώρα στον Παναρκαδικό, σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν μείνει. Να τελειώσουμε και να κάνουμε τη καλύτερη δυνατή πορεία. Μετά βλέπουμε όλα τα άλλα έρχονται".

 

Για το παιχνίδι με τον Παναργειακό;

"Αρχικά θα πω ότι η βδομάδα πέρασε ανυπομονώντας να έρθει το Σάββατο. Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο με μόνο έναν βαθμό διαφορά. Φυσικά εμείς το παιχνίδι το θέλουμε πάρα πολύ. Αυτό θα το δείξουμε και στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, που διαθέτει έμπειρους παίκτες αλλά και εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλει να διεκδικήσει πράγματα ώστε να πηγαίνει πιο ψηλά. Μην ξεχνάμε ότι αποτελείτε από ένα μείγμα νέων και πιο έμπειρων παικτών, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ θέληση για διάκριση".

 

Για τον Αστέρα;

"Ο Αστέρας παρότι ότι τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως όλοι επιθυμούσαμε, έχει μία πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ευελπιστώ να πετύχει τους στόχους του".

 

 

Γιώργος Αρώνης: 

"Εγώ ήρθα στα 14 μου χρόνια στην Τρίπολη. Έπαιξα δύο χρόνια στην Κ17, μετά προωθήθηκα και έπαιξα στην Κ20. Πήγα για ένα χρόνο στο Μεσολόγγι όπου και αγωνίστηκα στην Γ’ Εθνική. Φέτος είναι η δεύτερη θητεία μου στον Παναρκαδικό". 

 

Για τις ακαδημίες του Αστέρα;

"Η Διοίκηση του Αστέρα σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλεία με τις ακαδημίες βέβαια χρειάζονται περισσότερη εμπιστοσύνη τα παιδιά. Εμένα είναι η τρίτη μου χρονιά στη Γ’ Εθνική και έχω μία εμπειρία παραπάνω από τον Λεωνίδα".

 

Για τον φετινό Παναρκαδικό;

"Είναι μία συνταγή επιτυχημένη τριών χρόνων. Φέτος προστέθηκε ένα πολύ καλό υλικό, τα παιδιά που ήρθαν από τον Αστέρα και αυτή η συνταγή έγινε ακόμη καλύτερη".

 

Για την φετινή πορεία του Παναρκαδικού;

"Είναι μία επιτυχημένη χρονιά φέτος. Έχουμε τέσσερις τελικούς. Αύριο είναι ο πρώτος τελικός για εμάς πρέπει να κερδίσουμε τον Παναργειακό για να καπαρώσουμε τη δεύτερη θέση".

 

Το καλύτερο φετινό σου παιχνίδι;

"Δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο. Έχω παίξει σταθερά στα παιχνίδια που έχω κληθεί".

 

Τι είπες όταν ήρθαν τα παιδιά από τον Αστέρα;

"Είχα ακούσει για τη συζήτηση, ότι υπήρχε η σκέψη να γίνει αυτό και ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί ήξερα ότι τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Αυτή η εικόνα ήταν πολύ ευχάριστη".

 

Η άποψη σου για το προπονητικό δίδυμο της ομάδας;

"Με τον Θανάση τον Παπαζαφειρόπουλο είχαμε ξανά συνεργαστεί στις ακαδημίες του Αστέρα. Ο κόουτς είναι ένα πολύ καλό παιδί ένας πολύ καλός προπονητής γεμάτος όνειρα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία".

 

Για την παρουσία του κόσμου σε σύγκριση με το Μεσολόγγι που είχες αγωνιστεί;

"Η αλήθεια είναι ότι και στο Μεσολόγγι ήταν πολύ ωραία η εξέδρα, αγαπούσαν πολύ την ομάδα. Αλλά και εδώ στην Τρίπολη από την αρχή της χρονιάς και συγκεκριμένα την πρώτη αγωνιστική που ήταν εκτός έδρας, ήμουν τραυματίας βέβαια τότε, είχαν ταξιδέψει γύρο στα 40 άτομα στην Χαλκίδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι κίνητρο ο κόσμος".

 

Φέτος σήκωσες το κύπελλο Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό είναι ο πρώτος σου τίτλος;

"Και εμένα είναι ο πρώτος μου τίτλος".

 

Πως βλέπεις το μέλλον σου;

"Η δουλειά μας είναι να τελειώσουμε τα τέσσερα παιχνίδια. Ευχή όλων είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση μήπως προκύψει κάτι από τη Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα θα δούμε".

 

Για το παιχνίδι με τον Παναργειακό;

"Ανυπομονούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό τα λέει όλα. Θα πάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το παιχνίδι.

 

Για τον Αστέρα;

"Εγώ θα μιλήσω για τις επιτυχίες που έχει πετύχει, που είναι τεράστιες για αυτή την ομάδα. Φέτος δεν ήρθαν όπως θα ήθελε τα πράγματα ώστε να έχει μπει στα πλέι οφ είδη. Αλλά βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο, πιο καλές ομάδες και πρέπει να παλέψει σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να πάρει τους βαθμούς που θέλει".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.