Συνεντευξεις

"Ας ανοίξει επιτέλους το Υπουργείο τα Στάδια" (ηχητικό)

Για την απόφαση να παραμείνει κλειστό το ΔΑΚ Τρίπολης μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης.

Ενώ ανακοινώθηκε, ότι με την συμπλήρωση ειδικού εντύπου καταγραφής αθλουμένων, θα μπορούσαν οι πολίτες να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, το ΔΑΚ Τρίπολης θα παραμείνει κλειστό για τους "πολλούς" έως τέλος του τρέχοντος μήνα.

Η απάντηση στο "γιατί κλείνει το ΔΑΚ, πάνω που πήγε να ανοίξει" έρχεται από τον κ. Ηλία Κούρο, πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης, ο οποίος μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

"Υπάρχουν αρκετές ασάφειες σε όλα σχεδόν τα μέτρα, που μας ανακοινώνονται από την ώρα που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός στη χώρα μας. Έτσι κι εδώ, προκαλείται μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με τη χρήση του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς ο το Υπουργείο λέει "όχι" στη μαζική χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά μία νέα ανακοίνωση δίνει το "ελεύθερο" για είσοδο σε αυτούς τους χώρους με τη συνοδεία ενός εντύπου" σχολιάζει ο κ. Κούρος.

"Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια, δεν υπάρχει σαφήνεια, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Πολλά πράγματα δεν "κολλάνε"! Σήμερα θα μιλήσουμε με το Υπουργείο, ώστε να διευκρινίσουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς θα μπορέσει ο κόσμος να ξανακάνει χρήση του ΔΑΚ Τρίπολης" προσθέτει ο κ. Κούρος.

"Εμείς θέλουμε να μπορεί να αθλείται ο κόσμος! Όμως, δεν μας ενημερώνουν σωστά οι αρμόδιοι... Ας ανοίξει επιτέλους το Υπουργείο τα Στάδια, να μπορέσει ο κόσμος να αθληθεί!" τονίζει ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.