Συνεντευξεις

"Έχω μεγαλύτερη ιστορία στη Ν.Δ. από τον κ. Μητσοτάκη"

"Σφοδρή" επίθεση του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, στον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ο κ. Τατούλης κατηγόρησε την Ελληνική Κυβέρνηση για ανεπαρκή διαχείριση της οικονομικής κρίσης, που ήδη πλήττει την Ελληνική κοινωνία, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου- και πρώην Βουλευτής και Υπουργός της Ν.Δ., φυσικά..- αναφέρθηκε σε "οικονομική κατάρρευση" και όχι "απλή ύφεση". Ταυτόχρονα, "επιτέθηκε" στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας, ουσιαστικά, πως δεν είναι άξιος συνεχιστής της παράδοσης ούτε του πατέρα του ούτε και του κόμματος στο οποίο ηγείται. Μάλιστα, σε μια "αποστροφή" του λόγου του, είπε: "Έχω μεγαλύτερη ιστορία στη Ν.Δ. από τον κ. Μητσοτάκη".

Τέλος, κατηγόρησε το νυν Πρωθυπουργό για πολιτικό "εκβιασμό" του ιδίου, πριν από τις Περιφερειακές Εκλογές του 2019. Όπως είπε ο κ. Τατούλης, ο κ. Μητσοτάκης του διαμήνυσε: "Ή εσύ ή η κόρη σου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.