Συνεντευξεις

Παρασκευόπουλος: "Είμαστε ανεξάρτητοι γι' αυτό δρούμε και αντιδρούμε" (video)

Ο Τάκης Παρασκευόπουλος από τα "ΑμεΑ εν Δράσει", μίλησε για τον σκοπό, τους στόχους και τη δραστηριότητα της ομάδας!

Στο στούντιο του Ράδιο Αρκαδία 93.8, φιλοξενήθηκε ο Τάκης Παρασκευόπουλος και μίλησε για τη δραστηριότητα της νεοσύστατης ομάδας "ΑμεΑ εν δράσει", στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου.

Η ομάδα έχει στόχο να να προβάλει τα προβλήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, να συμμετέχει σε δραστηριότητες και να παίρνει θέση σε ό,τι συμβαίνει. Ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και στην ενεργή συμμετοχή της ομάδας σε αυτές. Μάλιστα με χαρά υποδέχεται νέα μέλη που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα βρέθηκε σε παραλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διαθέτουν μηχανήματα πρόσβασης στη θάλασσα και τα αξιολόγησε. Έντονο πρόβλημα στα μηχανήματα, εντοπίστηκαν σε παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων, που όπως τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος πολλά από αυτά βρίσκονται σε άστοχα σημεία παραλιών ή δεν λειτουργούν.

Την άποψή του εξέφρασε και για τη νέα Δημοτική Αρχή και τα έργα που έχει κάνει μέχρι στιγμής για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Τόνισε παράλληλα και έργα που θεωρεί πως πρέπει να γίνουν άμεσα για να είναι πλήρως λειτουργική η πόλη.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.