Συνεντευξεις

Καρούντζου: Οι θερινές εκδηλώσεις σε Τρίπολη και χωριά (ηχητ.)

Συνέντευξη της Αντιδημάρχου Τρίπολης, κ. Ελένης Καρούντζου, στον arcadia 93.8, την Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Τρίπολη και χωριά, κατά την θερινή περίοδο, ζητώντας από τους δημότες να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως προβλέπει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ειδικότερα η κ. Καρούντζου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Όλες οι θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις θα γίνουν στο θεατράκι Αγίου Γεωργίου, όπου η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική, κατά την είσοδο των θεατών και μέχρι να καθήσουν στις θέσεις τους.

Οι παραστάσεις θα είναι, κατά κύριο λόγο μονόλογοι, όπως αυτή με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό Μελίνα Μποτέλη, που θα γίνει στις 22 Ιουλίου. Εισιτήρια θα μπορεί να πάρει το κοινό μόνο από το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, μεταξύ 20-22 Ιουλίου. Η δυναμικότητα του θεάτρου θα είναι μειωμένη, στις 500 θέσεις.

Η κ. Καρούντζου αναφέρθηκε και σε μια σειρά από δράσεις που θα γίνουν κατά το προσεχές διάστημα σε Τρίπολη και χωριά, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, όταν και θα πραγματοποιηθεί η δράση "Φωτογραφίζοντας την πόλη μου", όπου θα συμμετέχουν παιδιά.

 

Ακούστε τι είπε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.