Συνεντευξεις

Τζήμερος στον 93.8: "Να φυλακίζονται όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη μίλησε ο πρόεδρος της "Δημιουργίας Ξανά" Θάνος Τζήμερος.

 

 

Μεταξύ άλλων ο κ.Τζήμερος μίλησε για το κομβικό σημείο, στο οποίο βρίσκετε η Ελλάδα. η οποία - όπως τόνισε - πιέζεται από παντού με πολλά μέτωπα να παραμένουν ανοικτά. 

 

Ένα από τα μέτωπα αυτά είναι και το προσφυγικό, ένα πρόβλημα το οποίο συνεχώς διογκώνεται και για το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: "Την άποψη μου την έχω πει από το 2011 και άκουσα τα εξ αμάξης! Όταν ανοίγεις τα σύνορα, οι ροές διογκώνονται. Ή έχουμε σύνορα ή δεν έχουμε. Αν θέλουμε να έχουμε, οφείλουμε να τα προφυλάξουμε. Ο νόμος προβλέπει ότι η παράνομη είσοδος τιμωρείται με φυλάκιση. Οι προσφυγικές ροές δεν σταματούν στο Αιγαίο. Σταματούν όταν ο εδώ λαθρομετανάστης τηλεφωνεί στα ξαδέλφια του στο Πακιστάν και τους λέει: "με συνέλαβαν και θα με απελάσουν". 

 

Αναφορικά με την στήριξη που έχει εκφράσει ανοικτά για το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε: "Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση του παραλογισμού. Η μόνη επιλογή στις επόμενες εκλογές, είναι να ψηφίσει κανείς την ΝΔ του Κυριάκου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οπωσδήποτε συνεργασία. Η ΝΔ είναι μαζί με το ΠΑΣΟΚ οι κύριοι υπεύθυνοι της ελληνικής τραγωδίας, ο Κυριάκος όμως φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει την Ν.Δ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Θα το τολμήσει; Θα το δούμε και θα αποφασίσουμε και τις περαιτέρω ενέργειες μας…".

 

Κλείνοντας ζητήθηκε από τον κ.Τζήμερο να προσδιορίσει πολιτικά τον εαυτό του αλλά και τον πολιτικό του φορέα, καθώς αρκετοί των έχουν χαρακτηρίσει ως ακροδεξιό και τον έχουν συγκρίνει ακόμα και με την Χ.Α. "Η ιδεολογία μας είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά.

 

Περισσότερα στο ηχητικό που ακολουθεί…

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.