Συνεντευξεις

Κατσούλα στον 93.8: "Η Γιόγκα "ενώνει" τη μάνα με το μωρό της" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η Δέσποινα Κατσούλα, μία από τις εθελόντριες διαχειρίστριες της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Αρκαδίας, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, με τίτλο: "Γιόγκα για εγκύους - Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό".

 

 

Στις 8 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί στο γυμναστήριο Golden Gym, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: "Γιόγκα για εγκύους - Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό". Η εθελόντρια μητέρα, Δέσποινα Κατσούλα, μίλησε στην εκπομπή μας, ώστε να μας συστήσει τη σημασία της Γιόγκα για τη γυναίκα -και δη την εγκυμονούσα- και να μας προλογίσει την εκδήλωση της Κυριακής. Στο διατροφικό κομμάτι της εκδήλωσης, ο ομιλητής διατροφολόγος - διαιτολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος θα αναλύσει διατροφικές προτάσεις για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

Η Γιόγκα για εγκύους διαφέρει από τη Γιόγκα των γυμναστηρίων; Γιατί θα ωφεληθεί μία έγκυος από τη Γιόγκα; Αποφασίζει μόνη της η έγκυος να κάνει τέτοιες ασκήσεις ή πρέπει να συμβουλευτεί πρώτα το γιατρό της; Ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από αυτό το θέμα και ποια είναι η πραγματικότητα; Ποια η σχέση της Γιόγκα με τη φύση και τις... παλιές παραδόσεις; Σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά ακόμα έδωσε απαντήσεις η Δέσποινα Κατσούλα.

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.