Συνεντευξεις

Καπογιάννη στον 93.8: "Δεν υπάρχει δικαίωμα αποζημίωσης"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η δικηγόρος Κωνσταντίνα Καπογιάννη, με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και τον "εγκλωβισμό" των ταξιδιωτών στα λιμάνια.

 

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις κορυφώνονται και η ταλαιπωρία του κόσμου εντείνεται. Στον χορό μπήκε για 4 ημέρες η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κρατώντας δεμένα στα λιμάνια τα καράβια μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (10/05). Τι γίνεται όμως με τον κόσμο, που έχει προπληρώσει το εισιτήριο της ακτοπλοϊκής γραμμής; Τι δικαιώματα έχει ο εν δυνάμει επιβάτης; Η αναβολή του ταξιδιού επιτάσσει παράταση της διαμονής στο μέρος, όπου βρίσκεται ο ταξιδιώτης. Τι κάνει, αν δεν έχει άλλα χρήματα, για να πληρώσει το κατάλυμά του; Προλαμβάνεται μία τέτοια κατάσταση προς όφελος των επιβατών; Τι γράφουν οι νόμοι; Σε όλα αυτά ερωτήματα έδωσε απαντήσεις η δικηγόρος, Κωνσταντίνα Καπογιάννη.

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.