Συνεντευξεις

Βρέντας στον 93.8: "Θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Τρίπολης, Σπύρος Βρέντας, αναφορικά με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου στο Παράλιο Άστρος και τα Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά.

 

 

Από τις 16/05 έως τις 27/05 υποβάλλονται οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους γονείς, για τα τμήματα των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος αλλά και για τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων.

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε εκτενώς και στα δύο προγράμματα, τα οποία θα υλοποιηθούν και φέτος, προκειμένου να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και να είναι ασφαλή τα παιδιά των δημοτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Πού απευθύνεται ο γονέας για την υποβολή των αιτήσεων; Τι υποδομές υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων; Πότε θα γίνει η επιλογή του προσωπικού, που θα επανδρώσει τις εγκαταστάσεις; Γίνονται χορηγίες από εταιρίες για τις κατασκηνώσεις; Υπάρχει εθελοντισμός; Τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης πού θα στεγαστούν; Ποιο θα είναι το ωράριο λειτουργίας τους; Ποιο το κόστος ανά παιδί για αυτά τα προγράμματα; Ποιες κινήσεις έχει κάνει ο δήμος Τρίπολης, ώστε να συνεχιστεί η υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων και ποιοι στόχοι τίθενται για τη νέα σχολική χρονιά; Σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά και σε αρκετά ακόμα, απάντησε ο κύριος Βρέντας.

 

Ακούστε, όσα μας είπε...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.