Συνεντευξεις

ΘΕΟΜΗΝΙΑ: Η επόμενη μέρα στην Αρκαδία (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Αρκαδία βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε πολλές περιοχές το Σάββατο (25/06).

 

 

Ο Αρκαδία 93.8 σας μετέφερε όλες τις εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις από την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στις πληγείσες περιοχές.

 

"Έχει επέλθει ολική καταστροφή. Η εικόνα είναι απερίγραπτη. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρκάς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού.

 

Στη συνέχεια σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αρκά βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο μας ανέφερε: "Καταστροφή. Δεν υπάρχει άλλη λέξη, για να περιγράψω αυτό που αντίκρισα".

 

"Η καταστροφή σε καλλιέργειες αγροτικούς δρόμους και υποδομές είναι ολοκληρωτική. Ο υπουργός θα ανταποκριθεί άμεσα για να μας βοηθήσει να επουλώσουμε τις πληγές μας", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας.

 

Τέλος ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης δήλωσε: "Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Ο δρόμος για παράδειγμα στις Ρίζες είχε μετατραπεί σε ποτάμι. Μείναμε εγκλωβισμένοι για δυόμιση ώρες". 

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο ηχητικό που ακολουθεί....

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.