Συνεντευξεις

Κραουνάκης: "Ακονίστε τις φωνές σας και ελάτε να ενωθούμε..."(HXHTIKO)

Ο αγαπημένος Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για την μοναδική συναυλία στην Τρίπολη, για την κινητήριο δύναμη του έρωτα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την πρωτεύουσα του Μοριά. 

 

"Όλοι ένα. Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων", ήταν μερικά από τα λόγια που χρησιμοποίησε για να μας περιγράψει την συναυλία του που είναι προ των πυλών.

 

Μοναδικός, ιδιαίτερος, αισιόδοξος, ακομπλεξάριστος και άμεσος, αυτός είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης. Μπορεί η σωτηρία της ψυχής να είναι μεγάλο πράγμα αλλά και το ταλέντο του δεν πάει πίσω… 

 

Ακούστε την απολαυστική συνέντευξη που μας παραχώρησε:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.