Συνεντευξεις

Ματαράγκας:"Ο πολιτισμός είναι ό,τι μας έχει απομείνει..."

Ο Γιώργος Ματαράγκας μιλάει στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Μεσημεριανή Σιέστα" για την θεατρική παράσταση "Μάνα είναι μόνο...ΈΝΑΣ".

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία "Μάνα είναι μόνο...ΈΝΑΣ", που πρόκειται να ανέβει στην Τρίπολη και στο Θέατρο άλσος Αγ. Γεωργίου στις 2 Αυγούστου, στις 21:00.

 

Μεταξύ άλλων ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του θίασου, ανέφερε ότι έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την πόλη μας και μάλιστα τόνισε ότι η Τρίπολη έχει "ομορφύνει", όπως επίσης ανέφερε ότι ο θίασος προτιμά το κοινό της επαρχίας γιατί ο κόσμος απολαμβάνει περισσότερο το θέαμα που προσφέρουν καθώς φαίνεται αυτή η "δίψα" του κοινό για θέατρο και 

 

Επιπλέον, ο Γιώργος Ματαράγκας τονίζει ότι:"Ο πολιτισμός είναι ότι μας έχει απομείνει στην Ελλάδα και αν χάσουμε και τον πολιτισμό θα χαθούμε σαν έθνος!"

 

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.