Συνεντευξεις

Ξεξούκης: "Το κοινό της Τρίπολης είναι θεατρόφιλο..."

Ο Πέτρος Ξεκούκης μιλάει στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Μεσημεριανή Σιέστα" για την θεατρική παράσταση "Μάνα είναι μόνο...ΈΝΑΣ".

 

Ο χαμηλών τόνων, Πέτρος Ξεκούκης μας λέει ότι η θεατρική κωμωδία που θα παρακολουθήσουμε αύριο, Τρίτη, 2 Αυγούστου, στο θέατρο άλσος Αγ. Γεωργίου, είναι άκρως διασκεδαστική και το γέλιο θα ρέει άφθονο στο φιλοθεάμον κοινό, αφού το έργο είναι γεμάτο ανατροπές και αστείες περίπλοκες καταστάσεις. 

 

Ο ηθοποιός, έχοντας 30 χρόνια στο σανίδι του θεάτρου αλλά και στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας γυρίσει 186 βιντεοκασέτες,οι οποίες τον έκαναν γνωστό, είχε την τύχη και την χαρά να μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαία ονόματα, όπως αυτό του Σωτήρη Μουστάκα, και του Θανάση Τσάκωνα. 

 

Παράλληλα μιλά για τις δύσκολες οικονομικά μέρες της εποχής μας και μάλιστα τονίζει πως το θέατρο οφείλει να είναι δίπλα στον κόσμο και γι αυτό και το εισιτήριο της συγκεκριμένης παράστασης είναι διαμορφωμένο με τις συνθήκες της εποχής. 

 

Τέλος, ο ευγενής Πέτρος Ξεκούκης μιλά για το επίκαιρο θέμα των αδειών για τα τηλεοπτικά κανάλια και τοποθετείται ανοιχτά υπέρ της πολυφωνίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

Ακούστε την απολαυστική συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.