Συνεντευξεις

Βυτίνα: Ανοικτή έκθεση από τον Όμιλο Κυριών (VIDEO)

Τα γραφικά σοκάκια της Βυτίνας γέμισαν με έργα τέχνης σε μία μοναδική  ανοικτή έκθεση που διοργάνωσε ο Όμιλος κυριών του χωριού.



Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, χειροποίητες δημιουργίες, ζωγραφική σε μπουκάλια, διακοσμημένα κεριά και υφαντές τσάντες στον αργαλειό, είναι κάποια από τα είδη τέχνης που ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει, στο δρομάκι της “Παλιάς Βυτίνας”.


Όπως μας εξήγησε η  εκπρόσωπος του Ομίλου Κυριών Βυτίνας, Έλσα Θαλασσινού, είναι μία από τις πολλές δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Όμιλος Κυριών για φέτος το καλοκαίρι, σε συνδυασμό σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.


Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 15 Αυγούστου και μπορείτε να βρείτε δημιουργίες των: Αφροδίτης Κυριαζή, Ελένης Σχίζα, Κατερίνας Παπαπασχάλη, Χρύσας Λιαροπούλου, Κωνσταντίνας Ασημάδη αλλά και προσωπικές συλλογές.


Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.