Συνεντευξεις

Παπουλάκου στον "93.8": "Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η τραγουδίστρια Σοφία Παπουλάκου.

 

 

Η Σοφία Παπουλάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Θεάτρου, δούλεψε ως βοηθός σκηνοθέτη σε θέατρο και κινηματογράφο, ως δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε σχολεία και ως φωτογράφος. Συμμετείχε στην παραστάση του Λάκη Λαζόπουλου "Ο Βιοπαλαιστής στη Στέγη", στην παράσταση του Γιώργου Χατζή και της Πελαγίας Πλαγιανάκου "Ο Βασιλιάς Τζίτζικας και η Επανάσταση των Μυρμηγκιών", ενώ μουσικά έχει συνεργαστεί με τους: Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και ορχήστρα του δρόμου, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Τάνια Τσανακλίδου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το σχήμα "Άγαμοι Θύται" και το καλοκαίρι πραγματοποίησε περιοδεία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

 

Η Σοφία έχει ερμηνεύσει τη δημιουργία των Παναγιώτη Καλαντζόπουλου - Γεράσιμου Ευαγγελάτου με τίτλο "Το Σημάδι" και των Παναγιώτη Καλαντζόπουλου - Λευτέρη Παπαδόπουλου με τίτλο "Σ' αγαπώ και σε θέλω". 

 

Ποια είναι τα δισκογραφικά σχέδια της Σοφίας Παπουλάκου; Τι σημαίνει γι' αυτήν το τραγούδι και η μουσική; Ποια είναι η άποψή της για την κατάσταση της Ελλάδας και πώς "βλέπει" τη μετανάστευση; Πώς αντιμετωπίζει τα καθημερινά -μικρά και μεγάλα- προβλήματα;

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.