Συνεντευξεις

"Στόχος η προβολή των Πελοποννησιακών προϊόντων στο εξωτερικό!"

Για την πρώτη Παμπελοποννησιακή Έκθεση με τίτλο "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO", που θα πραγματοποιηθεί στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννης Μπουντρούκας.

Για την πολυσήμαντη βαρύτητα της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στη ΒΙ. ΠΕ. Τρίπολης μεταξύ 9 και 13 Νοέμβρη και την οποία ονόμασε "μετεξέλιξη" του "Αρκαδικού Πανοράματος" μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννης Μπουντρούκας. Αναφέρθηκε στους τρόπους συμμετοχής των παραγωγών και εμπόρων σε αυτήν την έκθεση, στην οποία πρόκειται να παρευρεθούν επιχειρηματίες από την Ευρώπη και να προωθηθεί το brand ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ενώ μας ενημέρωσε για τον τρόπο διεξαγωγής της έκθεσης.

 "Να γίνει αυτή η έκθεση θεσμός" δήλωσε ο κύριος Μπουντρούκας "και να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη χώρα μας".

 Ακούστε όσα είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.