Αποψεις

Θετικό βήμα οι πινακίδες, το "μπαλάκι" στους οδηγούς τώρα..

Οπωσδήποτε, ο Δήμος κινήθηκε γρήγορα και ικανοποίησε ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών, όσον αφορά την επέκταση της Οδού Τερτσέτη.

Φυσικά, αυτό από μόνο του κρίνεται θετικά, αλλά θα πρέπει και οι οδηγοί να προσαρμοστούν στα νέα όρια ταχύτητας. Το λέμε αυτό γιατί βρεθήκαμε στις 11 Αυγούστου για 5 λεπτά, μόλις, στο κομμάτι αυτό του δρόμου και μετρήσαμε πέντε αυτοκίνητα τα οποία υπερέβαιναν, κατά πολύ, το ορισθέν όριο...

Θα πρέπει, βέβαια, να περάσει κάποιος χρόνος για να αφομοιωθεί η νέα αυτή ρύθμιση της κυκλοφορίας από τους διερχόμενους οδηγούς. Είναι σαφές αυτό.

 

Από την άλλη, τι να κάνει ο Δήμος και ο οποιοσδήποτε φορέας αν ο άλλος είναι..."κάφρος"...

 

Για παράδειγμα, κατευθυνόμενοι προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, σε φανάρια της Λεωφόρου ΟΗΕ, δυο προπορευόμενα οχήματα, πέρασαν..."αέρα", ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο...Είδαν πως δεν υπήρχε κίνηση από άλλη κατεύθυνση και θεώρησαν καλό να μην..."χάσουν" χρόνο με φανάρια και άλλες...μικρολεπτομέρειες!

 

Έτσι, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να μειώσουμε τα τροχαία δυστυχήματα, ούτε να αποκτήσουμε εκείνη την ιδιότητα που λέγεται "κοινωνική συνείδηση"...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.