Αποψεις

Ο Θεός..αγαπάει την Αρκαδία! (video - photos)

Η κατάσταση του δρόμου στη Σκιρίτιδα έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού πανελληνίως, λόγω του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος της 28ης Αυγούστου 2018 που συνέβη στην περιοχή.

Βεβαίως, οι Αρκάδες δεν.."έπεσαν από τα σύννεφα"... Γνωρίζουν πολύ καλά, όλοι, σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι υποδομές στη Σκιρίτιδα και κάποιοι επιμένουν να επισημαίνουν τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν εξαιτίας της αδράνειας που χαρακτηρίζει την Ελληνική Πολιτεία.

Πριν από μόλις ένα μήνα ο κ. Καϋμενάκης, ένας εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, είχε πει ότι λόγω της ανικανότητας των τοπικών αρχών θα πρέπει να παρακαλάμε τον Θεό και να ανάβουμε κεριά μην τυχόν και κάτι κακό συμβεί στην περιοχή της Σκιρίτιδας!

Και να που αυτό συνέβη: Περίτρανη απόδειξη είναι το γεγονός της πτώσης του αεροπλάνου στη Σκιρίτιδα και ο λόγος που δεν επεκτάθηκε η φωτιά που προκλήθηκε από την πτώση, είναι ότι έβρεχε. 

Μας βοηθάει λοιπόν ο.. Θεός, γιατί αν περιμένουμε να μας βοηθήσει η Πολιτεία..

Ο κ. Γιαννακούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, τελείως κυνικά παραδέχτηκε ότι ήμασταν τυχεροί που έβρεχε και δεν καήκαμε! Φυσικά και ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί. Οι δασικοί δρόμοι στην Σκυρίτιδα είναι εγκαταλελειμμένοι τα τελευταία 15 χρόνια, τουλάχιστον! Ο δρόμος του δάσους την Σκιρίτιδας με τα πέταλα που έχει, σε περίπτωση φωτιάς θα είναι παγίδα θανάτου για τους πυροσβέστες! Σε όλη την διαδρομή τα δέντρα στις δύο πλευρές του δρόμου αγγίζουν το ένα το άλλο. 

Αντιπυρικές ζώνες δεν υπάρχουν κι αν υπάρχουν έχουν εγκαταλειφθεί. 

Οι δασικοί δρόμοι σε πλήρη εγκατάλειψη. 

Απόδειξη και γι’ αυτό είναι ότι χθες, στις 28 Αυγούστου του "σωτηρίου" έτους 2018, πήγαν τα γκρέιντερ και οι μπουλντόζες να ανοίξουν τους δασικούς δρόμους για να μπορέσει η αεροπορία να συλλέξει τα συντρίμμια του αεροσκάφους!

Όλα στην τύχη κατόπιν εορτής. 

Συγχαρητήρια κύριοι και ο Θεός βοηθός λοιπόν..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.