Αποψεις

Ο Μητσοτάκης "φρενάρει" τις.. φιλοδοξίες πολλών στελεχών

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ανακοίνωσε με κατηγορηματικό τρόπο πως το κυβερνητικό του σχήμα θα είναι "μικρό και ευέλικτο"

 

Μάλιστα, δήλωσε πως το πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή θα αφορά την οργάνωση της κυβέρνησης, για ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει 14 υπουργούς και προκειμένου να επιτευχθεί ο αριθμός αυτός θα υπάρξουν συγχωνεύσεις υπουργείων.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, «με μία εξαίρεση, δεν θα έχει καθόλου αναπληρωτές Υπουργούς. Οι αναπληρωτές Υπουργοί είναι μια θέση που δεν κατάλαβα ποτέ -ένας Υπουργός που αναφέρεται στον Πρωθυπουργό, αλλά όχι στον προϊστάμενό του. Ενδεχομένως να πρέπει να υπάρχει μια εξαίρεση, θα την καταλάβετε όταν τη δείτε».

 

Όπως αντιλαμβάνεστε, η παραπάνω δέσμευση του κ. Μητσοτάκη βάζει "τέλος" στις όποιες "διαθέσεις" πολλών στελεχών, τα οποία προαλείφονταν για θέσεις στο κυβερνητικό σχήμα.

 

Παράλληλα, δείχνει τη μεταρρυθμιστική "διάθεση" αλλά και την "πρακτική" σκέψη που θέλει να προσδώσει ο αρχηγός της Ν.Δ. στην πιθανή διακυβέρνησή του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.