Αποψεις

Η "Αντιπολίτευση" έχει και τα "καλά" της..

Λιγότερα "άγχη", λιγότερες υποχρεώσεις και, φυσικά, λιγότερες συγκρούσεις..

Όταν είσαι "αντιπολιτευόμενος", μόλις ένα χρόνο μετά τις εκλογές και έχεις ήδη "γευτεί" το νέκταρ της εξουσίας πρόσφατα, "χαλαρώνεις" και προσπαθείς ν' "απολαύσεις" τις στιγμές..

Φυσικά, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο..Ο αντίπαλος είναι, ακόμη, "ισχυρός" και η ετυμηγορία του "λαού" πολύ..νωπή..

Από την άλλη, βλέπεις και τι αντιμετωπίζει ο νέος.."Καίσαρας" και.."φτύνεις στον κόρφο σου" που δεν έτυχε σε σένα να διαχειριστείς μια κρίση δημόσιας υγείας ή την αυξημένη επιθετικότητα της Τουρκίας που θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην έναρξη κάποιου είδους διαπραγματεύσεων στις οποίες δεν μπορείς να.."νικήσεις", ότι κι αν κάνεις..

Οπότε, η "Αντιπολίτευση" μπορεί και να κάνει "καλό", σε ορισμένες δόσεις..Ωστόσο..Τα προβλήματα της εκλογικής περιφέρειας παραμένουν και ο εκάστοτε "αντιπολιτευόμενος" οφείλει να βοηθάει, όπως μπορεί, στην προσπάθεια επίλυσής τους..Και δεν εννοούμε μόνο τις "επερωτήσεις"..

Ήτοι, "Αντιπολίτευση" δεν σημαίνει "αποστρατεία" και τυπική διαχείριση μιας "θέσεως", στην οποία τοποθετούν κάποιον οι πολίτες για ν' "αγωνιστεί" περί των δικαίων- ή...αδίκων- αιτημάτων τους..Επίσης, δεν σημαίνει πως.."αραιώνουμε" τις εμφανίσεις μας είτε στην ίδια την Περιφέρειά μας είτε στα ΜΜΕ της Περιφέρειάς μας..

Γιατί, ξέρετε, υπάρχει πάντα ο "κίνδυνος" να ξανάρθουν εκλογές..Και τότε, μπορεί η Περιφέρειά να.."γράψει" αρκετούς στην..Περιφέρειά της, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας ως "Μαυρογιαλούρος"..

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.