Αποψεις

Ποιος θα "φάει" τις ντομάτες..;

Είναι πολλοί οι "υποψήφιοι" και γίνονται περισσότεροι, όσο "σκουραίνουν" τα πράγματα..

Φυσικά, το πιθανότερο είναι πως τις.. "ντομάτες" θα τις φάει- πάλι..- ο απλός Έλληνας πολίτης που βλέπει ένα ολόκληρο σύστημα διοίκησης και διαχείρισης- ή ελέγχου..- να επιδεικνύει χαρακτηριστική απάθεια, αδιαφορία, ακόμα και προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε μια σειρά από προβλήματα και κρίσεις που διογκώνονται.

Ωστόσο, έχουμε πολλές- πάμπολλες- ανακοινώσεις, συσκέψεις, επιτροπές, πρωτοβουλίες.. Δηλαδή, ενέργειες με καθαρά θεωρητικό χαρακτήρα. Από πράξεις όμως..

Για μια φορά, πάντως, το παραπάνω σύστημα έχει βρει τη "χρυσή δικαιολογία", που λέγεται "κορωνοϊός".

Σαφώς και αυτό φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, εύλογο. Αλλά αν προσθέσετε την πανδημία στη χρόνια "βραδύτητα" με την οποία κινείται ο κρατικός μας μηχανισμός- σ' όλα τα επίπεδα-, το "κοκτέηλ" είναι καταστροφικό.

Μπορεί όχι για όλους, αλλά ολοένα και για περισσότερους.. Αυτούς, δηλαδή, που ήδη "στοχοποιούνται" ως υπαίτιοι των κακώς κειμένων, ενώ, παλαιότερα, είχαν θεωρηθεί άξιοι συγχαρητηρίων και κολακειών..

Κλασσικές πρακτικές προπαγάνδας..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.