Αποψεις

Παπαζαχαρίας:"Οι προδότες στη χώρα μας!"

Ο πολιτευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Παπαζαχαρίας εκφράζει τις απόψεις του με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

 

 

"Οι Εφιάλτες (προδότες) της πολιτικής στη χώρα μας!

 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση! Ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί σήμερα! Είναι αναξιόπιστος

 

Φώφη Γεννηματά: Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και εκθέτει τη χώρα!

 

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι ανίκανος για πρωθυπουργός και πρέπει να φύγει!

 

Βασίλης Λεβέντης: Να παραιτηθεί τώρα ο πρωθυπουργός και να μπει στη θέση του ένας τεχνοκράτης!

 

ΤΑ ΝΕΑ: Έφαγε πόρτα ο Τσίπρας από την Ευρώπη!

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φιάσκο η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης!

 

Και πολλά άλλα θα μπορούσε, αγαπητές μου φίλες και φίλοι, να απαριθμήσει και να αναρτήσει ο καθένας μας αυτές τις μέρες στο χρονολόγιό του!

 

Αυτές τις μέρες που η κυβέρνησή μας, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να προστατέψει:

 

-   Τις συντάξεις!

-   Τους μισθούς!

-   Τους χρεωμένους και ανήμπορους να πληρώσουν τα δάνεια στις τράπεζες και παλεύει να τους προστατέψει από τα διεθνή κοράκια που θέλουν να πάρουν στη κατοχή τους τα κόκκινα δάνεια!

-   Και προπαντός αγωνίζεται να διατηρήσει το αφορολόγητο που οι δανειστές θέλουν να το κατεβάσουν στις 8.000 Ευρώ, κάτι που θα πλήξει όλους τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας!

 

Όλα αυτά ως γνωστό οι δανειστές μας τα έχουν βάλει στο μάτι!

 

Παρ όλα τα παραπάνω, δυστυχώς σ αυτή τη δύσκολη φάση της διαπραγμάτευσης, οι εσωτερικοί εχθροί της χώρας μας και του λαού της, εκφράζονται με το χειρότερο τρόπο εναντίον της κυβέρνησης, φουσκώνοντας μ αυτό το τρόπο τα πανιά των δανειστών μας, δίνοντάς τους θάρρος και θράσος να αμφισβητούν τα συμφωνηθέντα του περασμένου καλοκαιριού και να ζητάνε επί πλέον μέτρα σε βάρος των αδύναμων κοινωνικών ομάδων της χώρας μας!

 

Η προδοτική αυτή στάση τους, στις δύσκολες για τη χώρα μας στιγμές, φανερώνει με ποιους συντάσσονται, όλοι αυτοί οι "κύριοι" που θέλουν να ξανά έρθουν στην εξουσία για να μας "σώσουν" όπως διακηρύττουν!

 

Η θέση τους, ότι πρέπει να υπογράψει η κυβέρνηση τα νέα αυτά μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας, φανερώνει τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιον πρόκειται να εξοντώσουν αν και εφ όσον έρθουν κάποτε στην εξουσία!

 

Είναι πλέον προφανές ότι η πτώση της κυβέρνησης είναι και θα είναι ο αγιάτρευτος καημός και η μόνιμη επιδίωξη των ντόπιων και ξένων οικονομικών συμφερόντων και φυσικά των πολιτικών τους εκφραστών μέσα και έξω από τη χώρα μας!!

 

Καλό θα είναι όμως οι φύλακες των εθνικών μας συμφερόντων να έχουν γνώση και αυτοί δεν είναι άλλοι εκτός από τον Ελληνικό λαό!"

 

Τρίπολη 28-4-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.