Αποψεις

Νέο.."χτύπημα" της Λίνας Μενδώνη!

H "εξαπατηθείσα" Υπουργός Πολιτισμού "ξαναχτυπά"!

Σύμφωνα με τη "σύμβαση δωρεάς" μεταξύ Ιδρύματος και Υπουργείου, πρόκειται να τοποθετηθεί μια ειδική μαρμάρινη επιγραφή όπου θ' αναγράφεται το εξής: Ο ανελκυστήρας πλαγιάς και ο φωτισμός της Ακροπόλεως πραγματοποιήθηκαν με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση επί Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη (Ιούνιος 2020).

Η αποκάλυψη της συγκεκριμένης πρόθεσης εκ μέρους του Υπουργείου, έχει "ξεσηκώσει" θύελλα αντιδράσεων, καθώς, μεταξύ άλλων, ουδέποτε έχει τοποθετηθεί κάτι αντίστοιχο στον αρχαιολογικό χώρο του "Ιερού Βράχου".

Πιθανώς, φυσικά, να υπάρξει "προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού"- όπως σε τόσες και τόσες περιπτώσεις..- η οποία και θα ματαιώσει ή θα διαφοροποιήσει το σχεδιασμό της Υπουργού Πολιτισμού.

Το δικό μας σχόλιο είναι πως αν "αγχώνεται"  η κ. Μενδώνη για την "υστεροφημία" της, κακώς το κάνει..Η τελευταία είναι..εξασφαλισμένη!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.