Αποψεις

Ποιος ασχολείται με τη "Eurovision"...;

Φωτογραφία: dreamstime.com

Οι ανθρώπινες.."φυλές" που συνεχίζουν ν' ασχολούνται μ' έναν διαγωνισμό που έχει, πια, "ξεχειλώσει" από παντού..

Προφανώς, είναι πολλοί αυτοί που αντιμετωπίζουν την "Eurovision" ως ένα ακόμη κακόγουστο, εν πολλοίς, show, που "φέρνει", όμως, έσοδα. Δεν θ' ασχοληθούμε με αυτούς, αλλά με όσους αντιμετωπίζουν τον διαγωνισμό ως..."ψυχαγωγία"...

Οι "πατριώτες"

Είναι, καταφανώς, γελοίο, αλλά πολλοί "βλέπουν" στην, πιθανή, υψηλή θέση της χώρας τους στο διαγωνισμό, μια "εθνική δικαίωση" κάποιου, ασαφούς, είδους..Ισχύει, κυρίως, για χώρες μικρές και, γενικά, ανίσχυρες, σε πεδία με πραγματική σημασία για το γεωπολιτικό γίγνεσθαι..

Οι "πολιτικώς ορθοί"

Καθώς, υποτίθεται πως, η "Εurovision" αποθεώνει την "ανεκτικότητα", τη "διαφορετικότητα" και την "πολυχρωμία", οι υποστηρικτές της "πολιτικής ορθότητας" τη θεωρούν σημαντικό πολιτιστικό γεγονός...

Οι θιασώτες της "bubble gum pop"

Όπου ως "bubble gum pop" νοείται η παραγωγή τραγουδιών των οποίων η σημασία αλλά και η διάχρονικότητα, εντός της διεθνούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας, είναι αντίστοιχες με αυτές μιας τσιχλόφουσκας..

Oι θιασώτες των "talent shows"

Είναι, μάλλον, οι περισσότεροι που παρακολουθούν τέτοιες δραστηριότητες κι, επίσης, οι περισσότεροι που θα στείλουν τα σχετικά μηνύματα, βαυκαλιζόμενοι πως "εκλέγουν" το καλύτερο μουσικό κομμάτι. Προφανώς, απλά "σκοτώνουν" το χρόνο τους, επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν..

Oι εθισμένοι στα.."cheap thrills"

Μπορεί ν' αντληθεί μια, έστω, στιγμιαία "απόλαυση" ακόμα και από κουραστικούς και ανέμπνευστους διαγωνισμούς όπως η "Eurovision", αρκεί να υπάρχει, πάντα, μια "Svetlana"..

Οι "τηλεορασόπληκτοι"

Eδώ, δεν τίθεται θέμα του τι "παίζει" η τηλεόραση, αρκεί να "παίζει"...

Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων, όπως οι "τζογαδόροι", που ασχολούνται, ακόμα, με το παραπάνω "πανηγυράκι", αλλά δεν νομίζουμε πως το παρακολουθούν, κιόλας..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.