Αποψεις

Τρολάρει Καϋμενάκη-Μπάκο, αντί να κάνει το σταυρό του!

Τελικά, ορισμένες ατάκες που ακούς σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη, μπορούν να σε στείλουν εύκολα, γρήγορα και με τον πιο ασφαλή τρόπο στο Δαφνί!

Η ιστορία εν συντομία έχει ως εξής: Καϋμενάκης και Μπάκος, ζήτησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο να τους επιτρέψουν να συμμορφώσουν το δρόμο που οδηγεί στις Κολλίνες. ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, χωρίς επιχορηγήσεις, ΕΣΠΑ ή οποιοδήποτε κονδύλι θα επιβάρυνε το κράτος! Αυτονόητο πως το αίτημα αυτό θα "περνούσε" από το Συμβούλιο.

 

Κι όμως, κάποιος "επαϊοντας" βρέθηκε για να ρίξει την ατάκα που προκάλεσε γέλια και κλάματα!!! Γέλιο για το πόσο ανενημέρωτος η άσχετος με το αντικείμενο μπορεί να είναι κάποιος και κλάμα για το πόσο εύκολα εκστομίζεται κάτι το οποίο είναι ψευδές, ανυπόστατο και απίστευτα κακόβουλο!

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Δημήτρης Νικολάου, επανέφερε στην... τάξη όσους θεωρούν πως οι Μπάκος και Καϋμενάκης έχουν κάνει καλό στο Νομό Αρκαδίας: "Τόσα χρήματα έχουν πάρει από το ΕΣΠΑ, ας φτιάξουν και ένα δρόμο", είπε ο... γίγαντας της πολιτικής και άφησε τους πάντες ξερούς!!!

 

Τη στιγμή που η Ελλάδα φυτοζωεί και αναζητά απεγνωσμένα επενδύσεις, την εποχή που το "ΤΣΑΜΠΑ" ΠΕΘΑΝΕ και... κηδεύτηκε με κάθε τιμή, την ώρα που η ανεργία χτυπάει κόκκινο στη χώρα μας και σπάει παγκόσμια ρεκόρ που κρατούσαν δεκαετίες, τη στιγμή που οι αυτοκτονίες λόγω όλων των παραπάνω και πολλών ακόμα γεγονότων τα οποία συνοψίζονται στη λέξη ΚΡΙΣΗ κάνουν θραύση, ο κύριος Νικολάου "ΤΡΟΛΑΡΕΙ" τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Αρκαδία!

 

Ναι κύριοι, τους χλευάζει! Αυτούς που άμεσα ή έμμεσα δίνουν ψωμί σε πάνω από 300 οικογένειες στην Αρκαδία, αυτούς που έφεραν τον Αστέρα στην Ευρώπη, που έδωσαν κύρος στην στην πόλη και λόγους να μιλάνε όλοι γι αυτή, να την επισκεφτούν, να τη γνωρίσουν! Γιατί πριν από τους Μπάκο και Καϋμενάκη, μας ήξεραν μόνο για τον Κολοκοτρώνη! Διαφωνεί κανείς;

 

Χρήματα από ΕΣΠΑ, Περιφερειακό, Δημοτικό ή κρατικό κονδύλι, ουδέποτε δόθηκαν σε έργο ή επιχείρηση των επενδυτών του Αστέρα! Οπότε, φροντίστε κάποιοι να περιορίσετε το μέγεθος των "μαργαριταριών" που πετάτε κάθε εβδομάδα στα Δημοτικά Συμβούλια. Και βρείτε έναν τρόπο να φέρετε και άλλους Μπάκους και Καϋμενάκηδες στην πόλη, αντί να διώξετε και αυτούς! Μπορείτε;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.