Αθλητικα

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Έχουμε πάψει να φοβόμαστε"

Στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Europa League φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (27/11) ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, όπου και μίλησε για τα παιχνίδια του Αστέρα στην Ευρώπη, αλλά και τον στόχο του Champions League.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Το ελληνικό πρωτάθλημα δε βοηθάει από πλευράς ρυθμού τις ομάδες, που παίζουν στην Ευρώπη. Με 23 παιχνίδια στην Ευρώπη για τον Αστέρα, είναι πλέον η πρώτη επαρχιακή ομάδα σε ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε πάψει να φοβόμαστε, όμως είμαστε και ρεαλιστές. Η Σπάρτα δεν έχασε σε δύο ματς από τη Σάλκε. Δεν είμαστε αφελείς να παρασυρθούμε. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε και να αμυνθούμε. Στόχος μας είναι να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Αν μπούμε στα πλέι οφ, θα παλέψουμε για το καλύτερο εισιτήριο, το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λεπτομέρεια κάνει τη διάφορα στην Ευρώπη. Ένα μαρκάρισμα στον ΑΠΟΕΛ και ένα χθες, έκριναν βαθμούς. Χρειάζεται συγκέντρωση, αλλιώς το πληρώνεις. Όταν ξεκινάς νωρίς την προετοιμασία, έχεις υπέρ και κατά. Είσαι κουρασμένος, αλλά αποκτάς ρυθμό πιο νωρίς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάμε συγκεντρωμένοι, με πλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.