Αθλητικα

Τατούλης: "Είμαστε εδώ για τον Αστέρα" 

Ο Πέτρος Τατούλης πήρε θέση για το θέμα του γηπέδου του Αστέρα. Με αφορμή το δημοσίευμα του arcadiasports.gr για το κατά πόσο η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη να βοηθήσει το σύλλογο προς αυτή την κατεύθυνση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απάντησε. 

 

Ο Πέτρος Τατούλης έδειξε πως είναι θετικός για να ανοίξει η συζήτηση για το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Κάλεσε μάλιστα τον Αστέρα να απευθυνθεί στην Περιφέρεια με συγκεκριμένη πρόταση. 

 

Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου:

 

"Με αφορμή τη συνάντηση αυτή που δείχνει και μια διαφορετική ποιότητα στα αθλητικά σωματεία και επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχαν κάποια δημοσιεύματα, θέλω να επαναλάβω την αρχική μας πρόταση που εδώ και χρόνια έχουμε κάνει προς τη διοίκηση του Αστέρα. Η Περιφέρεια περιμένει μία συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να ξαναδούμε τους αθλητικούς χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Εμείς είμαστε παρόντες σε μία τέτοια κατεύθυνση. Εναπόκειται και στον Αστέρα να έρθει με μία οργανωμένη πρόταση και να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε". 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.