Αθλητικα

Brevet Τρίπολης για 5η χρονιά! (video)

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά διεξήχθει το πρωί του Σαββάτου (17/06) το Brevet Τρίπολης που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης.

 

Αρκετοί ποδηλάτες για άλλη μια χρονιά ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από την πλατεία Άρεως στις 9:00 και θα ολοκληρώσουν την διαδρομή τους στο ίδιο σημείο, αφού διανύσουν 200χλμ μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία, και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον στα πανέμορφα Αρκαδικά βουνά.

 

Συγκεκριμένα θα περάσουν από: Λεβίδι, Βλαχέρνα, 111, Δάφνη, φράγμα Λάδωνα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Καρκαλού, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα, Μεγαλόπολη, Τρίπολη.

 

Δηλώσεις για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγόνος έκανε στην κάμερα του Αρκαδία 93.8 και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.