Αθλητικα

Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (pics - vid)

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ο Π.Ο.Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, διοργάνωσαν τον "2ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης – 2017", στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, την Κυριακή 25/6.

 

Ένα αθλητικό γεγονός, όπως ο ποδηλατικός γύρος Τρίπολης, έδωσε τη δυνατότητα σε ποδηλάτες αθλητές αλλά και σε ενήλικους που αγαπούν τη βόλτα με τα ποδήλατα, να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή και να δουν το εξαιρετικό τοπίο της Τρίπολης και των γύρω περιοχών.

Στην Πλατεία του Άρεως όπου ήταν και ο χώρος εκκίνησης, πραγματοποιήθηκε τεχνικός έλεγχος των ποδηλάτων πριν την έναρξη, για λόγους ασφάλειας. 

Ο τερματισμός να σημειώσουμε ότι ήταν στο χωρίο Σιλίμνα Αρκαδίας.

Σε δηλώσεις προέβησαν ο Πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών, Γιώργος Καλαπόδης και ο ποδηλάτης Δημήτρης Συμιώτης.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.