Αθλητικα

Ανοίγει μεταγραφικά "φτερά" ο Αστέρας!

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο Ιανουαρίου. Δείτε ποιος είναι το νέο "φτερό" της ομάδας. 

 


O Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο Σέρβος μέσος έρχεται με μεταγραφή στην ομάδα της Τρίπολης, είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, κυρίως στη δεξιά πτέρυγα.

 
Ο Αστέρας τον απέκτησε από την Βοϊβοντίνα, με την οποία φέτος έχει κάνει εντυπωσιακή σεζόν με την Βοϊβοντίνα, έχοντας πετύχει 6 γκολ σε 19 συμμετοχές, αλλά και στο Europa League, σημειώνοντας 3 γκολ σε 7 αγώνες.

 
Εχει αγωνιστεί στην πατρίδα του και σε Σρεμ, Μπέογκραντ, Πέτροβατς, ενώ έχει αγωνιστεί στην Αυστρία στις Σολενό, Φερστ Βιέννης, Οστμπαν και στην Ουγγαρία με την Ζαλαεγκερζέγκι.

 
Ο Στανισάβλιεβιτς θα βρίσκεται την Κυριακή (27/12) στην Τρίπολη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Αστέρα, υπογράφοντας και το συμβόλαιό του διάρκειας 3,5 χρόνων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.