Αθλητικα

"Βαδίζουν" μαζί μέχρι το 2020 ΚΟΕ & Stoiximan.gr

Την επέκταση της συνεργασίας με την ΚΟΕ μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η Stoiximan.gr. Το έργο της αφορά την στήριξη στις Εθνικές ομάδες πόλο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών στην προετοιμασία τους στο νέο Ολυμπιακό κύκλο.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

"H Stoiximan, η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, την διεύρυνση της χορηγικής υποστήριξης της ΚΟΕ και συγκεκριμένα των Εθνικών της Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, ως αποκλειστικός Μεγάλος Χορηγός, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το κύριο στοιχείο της συνεργασίας, είναι η στήριξη της Ομοσπονδίας στην προετοιμασία της στο νέο Ολυμπιακό κύκλο, εν όψει των  Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

 

Η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας που αναπτύσσεται με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ήδη από το 2014 και τη στήριξη των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών,  έχουν μόνιμη και πρωταγωνιστική  παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος της υδατοσφαίρισης παγκοσμίως, καθώς επίσης και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

 

Σύμφωνα με την ίδια συμφωνία, η Stoiximan, θα αποτελέσει τον ονομαστικό χορηγό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα ονομάζεται πλέον  “Stoiximan.gr Final Four”, μέχρι και  το 2021. Πρόθεση επίσης της Stoiximan, όπως σε κάθε της χορηγική συνεργασία που αναπτύσσει στον αθλητισμό, είναι να υλοποιήσει, σε συνεργασία με την ΚΟΕ, δράσεις που ξεπερνούν τα στενά όρια του αθλητισμού και αφορούν ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνικών ενεργειών.

 

 “Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης πριν από περίπου τρία χρόνια. Σήμερα, και μετά από τη σπουδαία εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στη Stoiximan συνεχίζουμε να είμαστε ένα μαζί τους και νιώθουμε υπερήφανοι κάθε φορά που συμβάλλουμε στην ανάδειξη  ανθρώπων που επιμένουν με πειθαρχία, ήθος και θάρρος να διεκδικούν την κορυφή και να φέρουν την πατρίδα μας στο βάθρο των διακρίσεων.

 

Η ΚΟΕ και οι αθλητές της εκπροσωπούν την Ελλάδα και εμείς νιώθουμε υπεύθυνοι να στηρίξουμε με κάθε δυνατό μέσο τις προσπάθειες για να φέρουν την Ελλάδα μπροστά. Ο μεγάλος επόμενος στόχος των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε από την αρχή όλη αυτή την προσπάθεια, να την παρακολουθούμε από κοντά, να χειροκροτούμε σε κάθε σπουδαία εμφάνιση, σε κάθε νίκη αλλά και σε κάθε ήττα, τους αθλητές μας, τα μέλη της οικογένειας της Stoiximan, αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Βουδαπέστη και στο οποίο η Ελλάδα είναι παρούσα με τις δύο Εθνικές της ομάδες.”,  δήλωσε το μέλος του Δ.Σ της Stoiximan κ. Ιωάννης Σπανουδάκης

 

O Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος σημείωσε, από την πλευρά του: “Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η χαρά μας να γνωρίζουμε ότι έχουμε ανθρώπους δίπλα μας να μας στηρίζουν. Δεν είναι αυτονόητο και το γνωρίζουμε καλά. Η Stoiximan βρίσκεται στο πλευρό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ήδη από το 2014, όποτε επισφραγίσαμε την πρώτη μας χορηγική συνεργασία. Και αποδείχθηκε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης των αναγκών μας. Ευχαριστούμε την Stoiximan από καρδιάς για τη συνέχεια αυτής της σχέσης. Αισιοδοξούμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον νέο αγωνιστικό κύκλο ζωής που ξεκινά από σήμερα και ολοκληρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, με όλους τους ενδιάμεσους στόχους μας, με αρχή φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στην Βουδαπέστη, τις επόμενες ημέρες.”

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.