Αθλητικα

Δυναμική παρουσία των δρομέων στην Κυνουρία

Πολυάριθμοι δρομείς (στην πλειοψηφία τους του ΣΔΥΜ) συμμετείχαν το Σάββατο στο Κρόνιο Πέρασμα 70 χλμ. και τους Δρόμους Πάρνωνα (37,5 χλμ.) που πραγματοποιήθηκαν στην Αρκαδία (με επίκεντρο τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας).

 

Ξεχώρισαν στον μεγάλο αγώνα ο Κώστας Γεωργιόπουλος (13ος με 7 ώρες και 21 λεπτά), Βασίλης Κουμανάκος (23ος με 7,40). Ανάμεσα στους 94 που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το δύσκολο εγχείρημα ήταν οι Σωτήρης Κάκκαβας (Κυπαρισσία), Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Καμπάς, Βάσω Βαϊνα, Στέλιος Ξυπόλιτος, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς ο Αναστάσιος Κουρούνης (Μεσσήνιοι Δρομείς). Συνολικά 16 δρομείς ήταν εκτός ορίου χρόνου (10 και μισή ώρες) ή σταμάτησαν την προσπάθειά τους.

 

Στο αποκαλούμενο και Ημικρόνιο πέρασμα ο Εμιλιάνο Κάνο του ΣΔΥΜ κατέκτησε την 3η θέση με 3 ώρες και 9 λεπτά, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Βασίλης Φωτόπουλος των Kalamata Trail Runners (5ος με 3,19 ώρες). Σε 4 ώρες και 31 λεπτά τερμάτισε 24ος ο Παναγιώτης Κρόμας με "σημαία" ΣΔΥΜ και τον σύλλογο Κορομηλιωτών, ενώ επιτυχημένη παρουσία είχε και η Χρυσούλα Παπαδοπούλου (36η με 5 ώρες και 35 λεπτά).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.