Αθλητικα

Ο Arcadia 93.8 στην Αυστρία!

Ο Αστέρας εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια στα οποία θα υπάρχει ραδιοφωνική περιγραφή από τον Radio Arcadia 93.8 αλλά και live streaming από το Arcadia Sports.gr.

 

Αρχικά την Τρίτη (25/07, 19:00) θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την δυνατή ομάδα της Τουρκίας, Αλάνιασπορ. Την Πέμπτη (27/07, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Αλ Φάϊχα ενώ το Σάββατο (29/07) θα αγωνιστεί κόντρα στη Στουτγκάρδη.

 

Ο Arcadia 93.8 βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να σας μεταφέρει όλα τα νέα των "κιτρινομπλέ" αλλά και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Αρκάδων.

 

Θα έχετε τη δυνατότητα μέσω του Radio Arcadia 93.8 να ακούσετε την περιγραφή των τριών φιλικών αναμετρήσεων του Αστέρα επί αυστριακού εδάφους, αλλά και να παρακολουθήσετε στο ArcadiaSports.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.