Αθλητικα

"Ελάτε μαζί μας ακόμη πιο ψηλά με τον ΑΣΤΕΡΑ" (VIDEO)

Σε μια υπέροχη εκδήλωση ο Αστέρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ακόμη πιο υπέροχα, όμως, ήταν όσα είπε ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, Γιάννης Καϋμενάκης. 

 


Στο video από το ATFC.tv ακούστε τον Γιάννη Καϋμενάκη να δεσμεύεται μιλώντας σε ολόκληρη την οικογένεια του Αστέρα: "Εμείς την ομάδα θα την πάμε πιο ψηλά". Δείτε επίσης τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μποροβήλου, αλλά και του προπονητή, Στάικου Βεργέτη. Και ασφαλώς δείτε τη γιορτινή διάθεση ολόκληρου του Αστέρα και του τυχερού της ημέρας, Τόμας Κοσίτσκι.


Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

 
Γιάννης Καϋμενάκης: "Από τη δική μας την πλευρά ως διοίκηση, έχουμε όνειρα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας και την προσπάθειά σας. Εμείς την ομάδα θα την πάμε πιο ψηλά. Φροντίστε να είστε μαζί παιδιά. Καλή χρονιά, υγεία, χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ο,τι χρειαστεί εμείς θα το κάνουμε. Πλέον μένει για εσάς".


Γιώργος Μποροβήλος: "Αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όπως όλοι γνωρίζουμε στην οικογένειά μας και όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει, χάρη σε αυτούς τους δύο ανρθώπους, τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μπάκο, οι οποίοι υλοποιούν το πρόγραμμά τους και κάνουν τα λόγια τους πράξη εδώ και δώδεκα χρόνια".

 
Στάικος Βεργέτης: "Αστέρας σημαίνει οικογένεια. Αυτή η οικογένεια με αγκάλιασε κι εμένα πριν δέκα χρόνια  που άρχισα να ασχολούμαι, σε αυτή την οικογένεια ανοίγω κι εγώ τα χέρια να δεχτώ τον καθένα είτε ποδοσφαιριστή είτε υπάλληλο της ΠΑΕ σε αυτό το υπεύθυνο πόστο που έχω. Ζητάω την αγάπη και την προσπάθεια του καθενός από το πόστο που έχει για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά. Εκεί που τον θέλουν και οι ιδιοκτήτες του. Την αγάπη που εισέπραξα, την ίδια δίνω, την ίδια ζητώ για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά".

 
Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.