Αθλητικα

Καλλονός στην επανάληψη!

Ο Αστέρας συνήλθε στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μπερτόγλιο- μετά το τραγικό πρώτο ημίχρονο- και με πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας (2 γκολ) επέστρεψε στην 5άδα επικρατώντας με 3-1 της Καλλονής. 

 

 

Λίγα λεπτά καλής μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο έφταναν στον Αστέρα για να κάνει την ανατροπή με την Καλλονή (3-1) και να αποφύγει μία γκέλα ολκής. Οι κιτρινομπλέ δεν βλεπόντουσαν στο πρώτο μέρος, έμειναν πίσω στο σκορ αλλά στην επανάληψη νοικοκυρεύτηκαν με την είσοδο του Μπερτόγλιο και με πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας έφτασαν στην απαραίτητη νίκη.

 

Φλύαρος και απρόσεκτος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας, κατάφερε με 71% κατοχή μπάλας όχι μόνο να μην απειλήσει την Καλλονή, αλλά να μείνει και πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα, αφήνοντας την μπάλα στους γηπεδούχους που απλά τη γύριζαν μεταξύ τους. Πρώτη "κιτρινομπλέ" τελική στο 20' με απευθείας φάουλ του Στανισλιάβιεβιτς, την ώρα που οι "σαρδέλες" είχαν βάλει δύσκολα στον Μπαντή, σημαδεύοντας και το δοκάρι.

 

Από μία άστοχη έξοδο του Δαύκου στο 31' ήρθε η μόνη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τον Αστέρα που παρέμενε εκτεθειμένος στις αντεπιθέσεις και αναπόφευκτα κάποια στιγμή το πλήρωσε. Πέναλτι του Ζησόπουλου στο 41', εύστοχη εκτέλεση του Μανούσου και 0-1. Όσο για την αντίδραση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους; Αυτή ήρθε από τον... Μπαντή που κράτησε το σκορ στο 0-1, σταματώντας τον σκόρερ της Καλλονής. Μία ποδοσφαιρική τραγωδία το πρώτο μέρος.

 

Τι διαβάσατε μέχρι εδώ; Ξεχάστε τα στην επανάληψη. Ο Μπερτόγλιο με το που μπήκε στο παιχνίδι έδειξε το πόσο μα πόσο λείπει. Γλυκιά ασίστ στον Ιγκλέσιας και ισοφάριση στο 52', για να έρθει και η πρώτη ασίστ από τον Στανισλάβιεβιτς που σέρβιρε το 13ο γκολ του Γιάννου στο 57'. Σχεδόν στο καπάκι ο Ιγκλέσιας εκτελεί και πάλι για το 3-1 (61'), για να τελειώσει τυπικά το παιχνίδι στο 65' όταν η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες.

 

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Αστέρας έκανε ουσιαστικά προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική, όπου δεν θα έχει τον Ζησόπουλο ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.