Αθλητικα

Έγραψε ιστορία η Μπερδούση!

Δυνατό ξεκίνημα για την Κατερίνα Μπερδούση στην πρώτη της επίσημη συμμετοχή στο μίλι, τερματίζοντας την απόσταση σε 5:01 και πραγματοποιώντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία των αθλητών του πανεπιστήμιου USC στο Λος Άντζελες.

 

Η δρομέας από την Τρίπολη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, τερματίζοντας πρώτη στην σειρά της, υποσχόμενη για ακόμα καλύτερους χρόνους δεδομένου πως άφησε πίσω τις υπόλοιπες αθλήτριες και έτρεξε δίχως ιδιαίτερο συναγωνισμό.

 

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τους αγώνες της στον ανώμαλο δρόμο και έχοντας ξεκινήσει την αγωνιστική δράση στον στίβο για το 2016 μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα, η Μπερδούση δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση δίνοντας ελπίδες για ακόμα δυναμικότερες εμφανίσεις. "Είναι μια καλή αρχή. Βγήκα πρώτη στην σειρά μου με χρόνο 5:01 στο μίλι, αν και δεν είχα πολύ δυνατό ανταγωνισμό αφού ήμουν μπροστά από την αρχή της κούρσας. Δεν έχω τρέξει ξανά το μίλι επίσημα από όσο νομίζω οπότε η επίδοση είναι και ατομικό ρεκόρ. Αν δεν κάνω λάθος μου είπε η επικεφαλής προπονήτρια πως ίσως το λάβει και για ρεκόρ του πανεπιστημίου, καθώς το προηγούμενο ήταν 5:08, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνει" δήλωσε στο Sportsfeed η Μπερδούση από το Λος Άντζελες.

 

Η δρομέας, ψυχολόγος και εργοθεραπεύτρια σκοπεύει να κάνει την επόμενη της εμφάνιση πιθανόν το επόμενο Σαββατοκύριακο, έπειτα από επικοινωνίας με τον προπονητή της. "Κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστώ ξανά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Θα τρέξω στο μίλι ή στα 3.000μ. αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με τον προπονητή μου".

 

της Ελεονώρας Ρωσιάδου

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.