Αθλητικα

Με απουσίες o ΑΣΤΕΡΑΣ απέναντι στην ΑΕΛ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (14/01, 17:15, Radio Arcadia 93.8) κόντρα στην ΑΕΛ και ο τεχνικός των Αρκάδων ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες στον πρωτάθλημα αλλά και ο Σελίν που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο.

Δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Καλτσάς και Δουβίκας και παρέμειναν εκτός και για αυτό το παιχνίδι ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Αντζουλάς και Γλέζος.

Αναλυτικά:

30. Αθανασιάδης, 99. Τσιφτσής, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 25. Μπέρτος, 27. Κώτσιρας, 42. Αντζουλάς, 45. Χριστόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 2. Dudu, 7. Tonso, 8. Munafo, 9. Isnaldo, 10. Madinda, 17. Iglesias, 29. Γλέζος, 3. Gondo, 11. Μανιάς

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.