Αθλητικα

Δεν υπάρχει θέμα Διούδη στον Αστέρα!

Ο Αστέρας βρίσκεται σε μεταγραφική ετοιμότητα, αναζητά συνεχώς τρόπους να ενισχύει το ρόστερ του, αλλά δεν μπαίνει και σε μεταγραφικά "παιχνίδια". Που συνήθως μάλιστα, αναπτύσσονται πριν από κανονικά παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί με τον Πανιώνιο.

 

Για τον Αστέρα, λοιπόν, οι αποκλειστικές πληροφορίες του arcadia-sports αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Σωκράτη Διούδη. Ούτε για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ούτε για το καλοκαίρι. Τα παιχνίδια των μάνατζερ, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τον Αστέρα και τη μεταγραφική του σκέψη. Άλλωστε, ο Αστέρας όσους θέλει, τους αποκτά χωρίς βοήθεια από πρωτοσέλιδα, όπως αποδεικνύει η ιστορία...

 

Το παράξενο είναι ότι η φημολογία για τον Ελληνα τερματοφύλακα και το δήθεν ενδιαφέρον του Αστέρα προέκυψε παραμονές του αγώνα της ομάδας της Τρίπολης με τον Πανιώνιο. Στον οποίο αγωνίζεται ο Διούδης. 

 

Να ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, ότι ο Αστέρας δεν ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο γκολκίπερ, για αυτή την περίοδο έχει στρέψει αλλού του μεταγραφικό του ενδιαφέρον και ακόμα και αν το καλοκαίρι προκύψει ανάγκη να αποκτήσει τερματοφύλακα, αυτός δεν θα είναι ο Διούδης.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.