Αθλητικα

Παντελίδης: "Δεν μας χαροποιεί το αποτέλεσμα"

Ο τεχνικός του ΑΣΤΕΡΑ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που θα ήθελε όμως δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 απέναντι στην Ξάνθη:

 

"Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεν πιάσαμε τα στάνταρ απόδοσης που θέλαμε. Παρόλα αυτά στην μοναδική οργανωμένη κατά την γνώμη μου, επίθεση της Ξάνθης δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό επηρέασε την ροή της αναμέτρησης αρνητικά για εμάς. Απο εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αλλά όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις ένα γκολ είναι πολύ φυσιολογικό να έρθει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάναμε αλλά οπωσδήποτε δεν μπορεί να μας χαροποιεί το σημερινό αποτέλεσμα".

 

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Νίκου Καλτσά:

 

"O Καλτσάς δεν μπορεί να παίξει πάνω από τριάντα λεπτά. Ερχεται από τραυματισμό και πρέπει να μπει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς γιατί αν αγωνιστεί περισσότερο υπάρχει φόβος να μην τον έχουμε σε επόμενα παιχνίδια. Και δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε τέτοια ρίσκα".

 

Για το καλύτερο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο:

 

"Aλλάξαμε κάποιες λεπτομέριες και μπορέσαμε να βρούμε περισσότερους χώρους. Και τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν λίγο περισσότερο από εκείνα που αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο".

 

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:

 

"Ποτέ δεν θα σχολιάσω με κακό τρόπο είναι το να χάνεις ευκαιρίες. Το έχω πει ξανά. Μπορεί να χάσεις 10 ευκαιρίες και να μετατρέψεις σε γκολ τις επόμενες 2 -3. Από την στιγμή που κάνουμε τις ευκαιρίες τα γκολ θα έρθουν".

 

Για την εμφάνιση του πρώτου μέρους και αν ο Αστέρας άργησε να "μπει" στην αναμέτρηση:

 

"Δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό. Η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα στο πρώτο μέρος έβγαλε έλλειψη σπιρτάδας, μια έλλειψη ενέργειας. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολλά παιδιά που παίζουν συνέχεια στα τελευταία παιχνίδια".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.