Αθλητικα

Run the Theatre 2018 στη Μεγαλόπολη

Το Run the Theatre 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στον Δήμο Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

 

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου  διοργανώνει τον αγώνα "Run The Theatre". Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2018 με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα 10 χλμ., αγώνα 5 χλμ. (& για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων) και αγώνα 2,5 χλμ. για όλους, (& για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

 

"Το Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης αποτελεί  έναν πολιτιστικό θησαυρό της πόλης, της Αρκαδίας, της χώρας γενικότερα. Η αποκατάσταση και η  ανάδειξή του είναι από μόνα τους ένας μακρύς αγώνας δρόμου που απαιτεί αποφασιστικότητα και  υπομονή. Αυτό  αντιπροσωπεύει και ο θεσμός Run the Theatre, αυτή η τόσο επιτυχημένη αθλητική και κοινωνική προσπάθεια που ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο: έναν αγώνα δρόμου που συνδέει την πόλη με το  σπουδαιότερο μνημείο της και διδάσκει σε όλους την αξία της σωματικής άσκησης και της επίμονης προσπάθειας.

 

Εύχομαι ολόψυχα το Run the Theatre 2018, την Κυριακή 6  Μαΐου 2018, να αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία για τους πολίτες κάθε ηλικίας όχι μόνο να αθληθούν αλλά και να ενώσουν την φωνή τους με όλους εμάς που τα τελευταία χρόνια, οραματιζόμενοι την εκ νέου, μετά από  πολλά πολλά χρόνια, ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου, έχουμε ξεκινήσει ένα επίμονο μαραθώνιο δρόμο για την επίτευξη αυτού του οράματος".

 

Διονύσης Παπαδόπουλος,

Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.