Αθλητικα

Tripoli Apnea Competition 2018 στο κλειστό κολυμβητήριο

To Tripoli Apnea Competition, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο κλειστό κολυμβητήριο του δήμου Τρίπολης, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 με μια εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών.

Δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις, ώστε η συγκεκριμένη διοργάνωση, να αποτελέσει θεσμό στην ελεύθερη κατάδυση και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.

Μετά τις περσινές επιτυχημένες επιδόσεις των αθλητών (5η και 6η καλύτερη επίδοση στον κόσμο ακόμα και αυτή τη στιγμή) όσο και διοργανωτική επιτυχία, φέτος το δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης υποδέχεται αθλητές από όλη την Ελλάδα την Κύπρο αλλά και τη Βραζιλία, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 44!! 

Όπως και πέρσι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία αθλητών ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και οι συμμετοχές σε αυτή τη κατηγορία ήδη είναι 9, με τη συμμετοχή αθλητών από Αρκαδία-Μεσσηνία-Ηλεία-Λακωνία-Αχαΐα.

Οι προσπάθειες των αθλητών ξεκινούν την Κυριακή στις 10.00 το πρωί και τελειώνουν με την πραγματοποίησης της τελευταίας προσπάθειας στις 15.58.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.