Αθλητικα

Μία λαμπάδα στο μπόι του Μπαντή

Ο Μπαντής κατέβασε τα ρολά, οι Μπερτόγλιο και Μάσα βρήκαν δίχτυα και ο Αστέρας πέρασε και πάλι στην 5η θέση επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη. 

 

 

Το πρώτο ματς στη μετά-Βεργέτη εποχή ήταν κομβικής σημασίας για τον Αστέρα. Με τον Πανιώνιο να έχει περάσει από την Κομοτηνή, οι Αρκάδες ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για να περάσουν και πάλι στην 5η θέση. Και τα κατάφεραν χάρη στα τρία "Μ".

 

Ο Μπαντής για άλλη μία φορά ήταν εκπληκτικός σταματώντας τρία τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων στην επανάληψη. Ανάμεσα στις ευκαιρίες του Λεβαδειακού, ο Μπερτόγλιο βρήκε στόχο με το κεφάλι (61'), για να τελειώσει τον αγώνα ο Μάσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (82').

 

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ακολούθησε τη γνωστή συνταγή του 4-2-3-1 κάνοντας τις αναμενόμενες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό. Μπαντής αντί Θεοδωρόπουλου, οι Κιτοκό και Ζησόπουλος αντί των τραυματιών Λούι και Γκοϊάν και ο Μπερτόγλιο στη θέση του τιμωρημένου Ιγκλέσιας για πιο επιθετική προσέγγιση της αναμέτρησης.

 

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τις πρώτες καλές στιγμές σε στημένες φάσεις με τον προωθημένο Ζησόπουλο. Λαχτάρισε όμως στο 11' στο δοκάρι του Μπεν, στη μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Μετά τα μισά του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, με τους Αρκάδες να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλούν με αξιώσεις.

 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αστέρας διατήρησε τα ηνία του αγώνα, μπήκε και πάλι δυνατά αλλά ο Μπαντής ήταν αυτός που τον κράτησε στο παιχνίδι, σταματώντας σε τετ-α-τετ τον Μπεν στο 57'. Ο Μπερτόγλιο τρύπωσε στην περιοχή στο 61' και άνοιξε το σκορ (1-0) σε ασίστ από πλάγιο του Παντελιάδη, για να συνεχίσει τις εκπληκτικές επεμβάσεις ο Μπαντής στο 65' και στο 68', όταν είπε "όχι" σε Ατζαγκούν και Μάντζιο αντίστοιχα.

 

Βλέποντας τον Λεβαδειακό να απειλεί για την ισοφάριση, ο Τερεζόπουλος πέρασε σταδιακά τους Δημούτσο και Ντουντού αντί των Στανισάβλιεβιτς και Μπερτόγλιο, για να δυναμώσει την αμυντική λειτουργία των χαφ του Αστέρα. Το κέντρο της ομάδας έδεσε, ο Μπαντής... ηρέμησε και ο Μάσα "κλείδωσε" τη νίκη με απευθείας φάουλ στο 82', σκοράροντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Πηγή: arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.