Αθλητικα

Σπανούλης στο a-s: "Στην Τρίπολη γιορτάζουν το παιχνίδι"

Ο Αρκαδικός έζησε πριν μερικές ημέρες ακόμη μια ξεχωριστή στιγμή. Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η υποδοχή στο κλειστό της Τρίπολης σπουδαίων αθλητών, ασφαλώς και δημιουργεί πολύ ευχάριστη αίσθηση για την ομάδα της πόλης. 

 

Ανάμεσά τους βέβαια και ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Αρκαδικού, η οποία έχει αποδείξει σε αυτή την πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α1 ότι ξέρει να σέβεται τους αθλητές που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. 

 

Το έκανε και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη όταν ήρθε ο Παναθηναϊκός, το έκανε με τον Νίκο Χατζή όταν ήρθε η ΑΕΚ, το έκανε και με τον Σπανούλη στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος, λοιπόν, μιλώντας στο arcadiasports.gr θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρκαδικό, αλλά και τον Σύλλογο Φίλων Εθνικών Ομάδων Αρκαδίας "Ο Γέρος του Μοριά", για όσα έζησε στην πόλη μας. 

 

"Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Αρκαδικό όσο και το Σύλλογο φίλων Εθνικών Ομάδων 'Ο Γέρος του Μοριά' για την τιμή που μου έκαναν. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να νιώθεις την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου", δήλωσε ο Σπανούλης στο arcadiasports.gr, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για όσα βίωσε στον αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό. 

 

Άλλωστε, γνώρισε την αποθέωση από όλους όσους γέμισαν το κλειστό και πήρε το χειροκρότημα σε κάθε του επαφή με την μπάλα, σε κάθε του ενέργεια, από ένα κοινό που ξέρει να σέβεται τους "μεγάλους". 

 

Για αυτό και ο Σπανούλης θέλησε να ανταποδώσει αυτή την αγάπη και προχώρησε ακόμη περισσότερο την κουβέντα, σε σχέση με όσα έζησε στην Τρίπολη: "Κάθε παιχνίδι είναι μια γιορτή και χαίρομαι που στην Τρίπολη αυτό το έκαναν πράξη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.