Αθλητικα

Φερνάντεθ και κόσμος δίνουν σύνθημα πρόκρισης! (video)

Η κάμερα του Arcadia Sports έζησε τον παλμό και το πάθος του κόσμου του ΑΣΤΕΡΑ, στο ματς με τη Χιμπέρνιαν έχοντας παρέα του τον Μαρκ Φερνάντεθ! 

Πλήθος φιλάθλων του Αστέρα συγκεντρώθηκε στην οδό Δεληγιάννη το βράδυ της Πέμπτης (26/7), για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Χιμπέρνιαν στην Σκωτία.

Μια γιγαντοοθόνη στήθηκε στο κέντρο της πόλης όπου οι φίλαθλοι παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία και ενθουσιασμό το παιχνίδι του Αστέρα! Εκεί μαζί με τους φιλάθλους βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο παίκτης του Αστέρα, Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος με τη συμμετοχή του κόσμου μιας επαρχιακής πόλης, όπως είναι η Τρίπολη.

Την γιγαντοοθόνη και τις καρέκλες προσέφερε για τη βραδιά αυτή αφιλοκερδώς ο κ. Θοδωρής Μπίσιας και ο κ. Νώντας Κοράκης.

 

Δείτε τις δηλώσεις του Μαρκ Φερνάντεθ και των φιλάθλων του Αστέρα στην κάμερα του Arcadia Sports:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.